КВІ
Субота
20
06:42

​22-річний вінничанин обікрав у Бердичеві торгівельний кіоск

Поліція Житомирщини викрила парубків у вчиненні крадіжок. В одному з торгівельних кіосків м. Бердичева 22-річний вінничанин викрав гроші, а в Новоград-Волинському з кафе – 20-річний житель райцентру жіночу сумку. Нині за усіма фактами тривають досудові розслідування.

8 лютого до Бердичівського відділу поліції звернулася 30-річна жителька райцентру із повідомленням про крадіжку з кіоску, де працює продавцем. Заявниця повідомила поліцейським, що з торгівельного закладу викрали гроші: 3200 гривень та 200 доларів США. На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий потрапив усередину приміщення, віджавши вхідні двері. Під час подальших заходів та перевірок розшуківці викрили у крадіжці 22-річного жителя Вінницької області.


Також 10 лютого поліцейські Новоград-Волинського відділу встановили причетність 20-річного звягельчанина до крадіжки із закладу відпочинку у райцентрі. З кафе, в якому відпочивала 32-річна місцева жителька, було викрадено її сумку з грошима. Сума завданого збитку становить майже 5 тисяч гривень.


Нині за усіма фактами тривають досудові розслідування.


Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України таємне викрадення чужого майна карається штрафом або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років. Разом з тим, крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору