БЕР
Вівторок
19
09:34

23-річну жительку Вінниччини пограбували прямо в кафе на Бердичівщині

​Працівники кримінальної поліції встановили обставини правопорушення, вчиненого на початку лютого. Поліцейські викрили жительку району у причетності до крадіжки мобільного телефону однієї з відвідувачок закладу відпочинку.

До поліції звернулась 23-річна жителька Вінниччини із повідомленням про крадіжку. Дівчина розповіла, що на початку лютого відпочивала у кафе, розташованому в с. Хажині Бердичівського району. Саме там вона й втратила свій мобільний телефон, вартістю понад 3 тисячі гривень.


На місці події працівники поліції з’ясували, що заявниця необачно залишила гаджет в одному з приміщень закладу. Цією обставиною і скористалась місцева жителька. Правоохоронці розшукали причетну до правопорушення 32-річну жінку, у скоєному вона зізналась. Викрадене було вилучено.


Нині триває досудове розслідування, розпочате за ст. 185 (Крадіжка) КК України.


Законодавством за таке діяння передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору