КВІ
Четвер
25
13:40

​26 Бердичівська артилерійська бригада потребує кадрового підкріплення

З метою підбору претендентів до військової служби за контрактом фахівці Лугинського районного центру зайнятості провели презентацію 26-ї Бердичівської артилерійської бригади. В заході «Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України» взяли участь 9 осіб віком від 20 до 45 років, в числі яких були демобілізовані учасники АТО.

Безробітні мали можливість поспілкуватись з молодшим сержантом Д.Головничом та представниками районного військового комісаріату. Дмитро Вікторович переконливо розповів шукачам роботи про переваги проходження військової служби у Збройних Силах України за контрактом. Він зазначив, що в 26-й Бердичівській артилерійській бригаді для військових створені гарні умови – харчування, речове забезпечення, безоплатне медичне обслуговування, достойна зарплата (грошове забезпечення солдата складає від 7000 гривень, офіцерів – від 9000), є додаткові грошові виплати та винагороди і в найближчий час очікується підвищення в оплаті праці, можливості швидкого кар’єрного росту. Також ознайомив з переліком вакантних робітничих та інших військових спеціальностей у артилерійській бригаді.


Представники районного військкомату звернули увагу присутніх безробітних на умови прийому на службу, терміни, на які укладаються контракти, отримання вищої освіти під час служби, право на отримання безкоштовного житла тощо.


Для більш детального ознайомлення з можливостями проходження контрактної служби присутнім надали інформаційні буклети «26 Бердичівська артилерійська бригада. Робота за контрактом» «26 Бердичівська артилерійська бригада. Точно в ціль!».


Отриману інформацію безробітні пообіцяли обдумати та використати при плануванні свого професійного майбутнього.

Вчора

Сторінки:
Нагору