БЕР
Четвер
28
10:50

​5 посадовців Житомирської міської ради навчатимуться у Польщі

У громадах Житомирської області проходять навчання у рамках спільного проекту АМУ та АПМ «Управління міста і міської/сільської громади в моделі партнерства і співробітництва - адаптація до українських умов». Участь беруть посадовці органів місцевого самоврядування, представників Асоціації міст України, Асоціації польських міст, українські та польські експерти.

2-3 липня польські колеги працювали в Ємільчинській селищній ОТГ, 4-5 липня – в Станишівській сільській ОТГ, і 6-7 липня – в Житомирській міській раді.


Виконавчий директор Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська зазначила, що захід спрямований на підготовку українських посадовців для навчального візиту до Польщі, де вони кілька днів спостерігатимуть за роботою спеціалістів та працюватимуть пліч-о-пліч. «По 5 посадовців з Ємільчинської, Станишівської та Житомирської рад восени поїдуть на навчання до польських колег. Навчальна поїздка фінансується Міністерством закордонних справ республіки Польща та реалізується у співпраці з містом Плоцьк», - зазначила Т.Кухарська.


Під час дводенних воркшопів у кожній з відібраних громад учасники обмінюються досвідом управління громадою, аналізують українські ОТГ та міста, вчаться управлінню громадою за моделлю партнерства і співпраці.

Вчора

Сторінки:
Нагору