КВІ
Субота
20
18:23

​Андрій Садовий у Житомирі: «Нам потрібно більше працювати разом»

1 червня, у Житомирському медичному інституті під час «Urban Talks» Житомир & Львів Сергій Сухомлин та Андрій Садовий підписали Меморандум про культурну співпрацю між Житомиром та Львовом.

Звертаючись до учасників заходу, міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Дякую, що запросили нас і буду максимально відвертим. Приємно, що є речі, які нас об’єднують. На жаль, між українськими містами часто немає якісної співпраці, бо всі зайняті своїми проблемами. І я вважаю, що нам треба трошки міняти ситуацію і більше працювати разом. Більше думати разом. І, щоб це партнерство було реальним».


«Я вдячний Андрію Івановичу за сьогоднішню зустріч. Дякую його команді, 16 працівникам Львівської міської ради, які сьогодні приїхали до нас. Ми зараз працюємо над стратегією та візією міста. Візія — це про мрії, стратегія - це вже до мрії. Вони створили стратегію і чітко її дотримувалися. Нам треба трохи повчитися у них, взяти трохи оптимізму.І я сьогодні вдячний команді Львова, що вони тут з нами. Житомир відкритий для співпраці зі Львовом»,- відповів Сергій Сухомлин, міський голова Житомира.

Вчора

Сторінки:
Нагору