БЕР
П'ятниця
29
03:13

Андрушівська поліція розшукала підозрювану у крадіжці з будинку пенсіонерки

30 січня в Андрушівському районі невідома,яка назвалася соціальним працівником, викрала гроші в літньої жінки. Про це до поліції повідомила сама пенсіонерка. Правоохоронці встановили та розшукала підозрювану цього ж дня.

92-річна жителька району на момент візиту незнайомки перебувала сама вдома. За її словами, невідома жінка зайшла до оселі та повідомила господині, що принесла їй матеріальну допомогу, для цього бабуся має написати заяву. Коли старенька сіла писати, жінка скористалася ситуацією та викрала наявні в оселі кошти.


У рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські встановили особу підозрюваної. Нею виявилася 54-річна жителька Вінницької області, яка у вчиненні крадіжки зізналася.


Як встановили правоохоронці, нині відносно жінки розглядаються обвинувачення у кількох судах м. Києва за аналогічні злочини.


Слідчі Андрушівського відділення поліції проводять досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються до 3 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору