БЕР
П'ятниця
29
09:18

​Анжеліка Лабунська: відкинути самозаспокоєння й активізувати роботу

Голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська провела селекторну нараду, під час якої було обговорено результати виборчих перегонів в новостворених ОТГ Житомирської області та підготовка до з’їзду ВО «Батьківщина» в Києві.

Як повідомляє прес-служба Житомирського обласного осередку «Батьківщини», під час селекторної наради Анжеліка Лабунська зробила безкомпромісний аналіз роботи партійних осередків, які брали участь у виборах до ОТГ.


Вона подякувала колегам за перемогу, яку здобули представники «Батьківщини» у виборах до ОТГ. З 139 депутатських мандатів кандидати від ВО «Батьківщина» отримали 63 мандати. На другому місці представники Народної партії – 8 мандатів. На третьому - БПП – 6 мандатів. Таким чином народна підтримка «Батьківщини» в новостворених ОТГ, серед кандидатів від політичних партій, становила 66,5%!


Окрім того на місцевих виборах здобули перемогу кандидати, яких "Батьківщина" висунула на голів Гришковецької ОТГ та Вільшанської ОТГ.


Водночас Анжеліка Лабунська піддала критиці самовпевненість та самозаспокоєння деяких керівників партійних осередків й регіональних виборчих штабів, які зробили помилки у своєї партійній діяльності під час виборів.


З питань підготовки до з’їзду ВО «Батьківщина» доповіла заступник голови обласного партосередку Людмила Янушевич, яка зазначила що осередок до з’їзду партії готовий.


«Коли мова йде про долю країни, коли на терезах історії стоїть питання існування України, як незалежної держави, я наказую усім відкинути самозаспокоєння і самовпевненість у політичній діяльності й активізувати роботу з виборцями у регіонах. Час експериментів минув – життя вимагає від нас тільки системної та злагодженої роботи у кожному питанні», - заявила Анжеліка Лабунська під час селекторної наради

Вчора

Сторінки:
Нагору