БЕР
Вівторок
19
10:30

​«Батьківщина» привітала молодят з Днем кохання

День Святого Валентина – найромантичніше та найпрекрасніше свято, яке дає нам змогу у черговий раз довести своє кохання, та порадувати найдорожчих людей приємними несподіванками. Мабуть, якщо б не було Дня закоханих – його неодмінно потрібно було б вигадати, адже в цей день є можливість не лише зробити своє зізнання, чи запропонувати руку та серце, але й поєднати свої життя узами шлюбу. Так, як це зробити у місті Житомирі 25 пар, що вирішили побратися саме 14 лютого.

Коханню непідвласний вік, і це у черговий раз довела найромантичніша пара міста Житомира. Він – 65-річний музикант, вона – продавчиня квітів, доля несподівано звела їх одного дня на ринку, і вже десять років вони разом, ні на мить не сумніваючись, що в той день до них прийшло справжнє кохання.


Віктор та Олена теж побралися 14 лютого у романтичній атмосфері в парку на Замковій горі міста Житомира, просто під зоряним небом. За цією подією уважно стежило сотні житомирян, по-щирому радіючи щастю закоханих. Виїзна церемонія одруження, квіти та романс у виконанні вже немолодого, але так по-юнацькому закоханого чоловіка, та чисельні подарунки і слова вітань.


Приєдналися до поздоровлення найромантичнішої пари міста Житомира і представники Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», які прийшли, щоб розділити радість щойно одружених молодят та вручити їм квіти і весільні подарунки. Партійці впевнені, що таке щире та відверте кохання заслуговує на підтримку, і неодмінно стане прикладом для молоді, як потрібно будувати своє щастя, піклуватися про коханих та дарувати їм ніжність, почуття та романтику.

Вчора

Сторінки:
Нагору