КВІ
Четвер
25
22:51

​Бердичівська поліція розшукує квартирного крадія

З помешкання жительки райцентру зник ноутбук вартістю 12 тисяч гривень. Поліцейські з’ясували, що до вчинення правопорушення ймовірно причетний знайомий заявниці. Нині триває подальше з’ясування обставин події.

За словами 33-річної бердичівлянки, яка 7 лютого звернулася до поліції, в обідню пору до неї у квартиру заходив знайомий, якого вона знає тільки на ім’я. Після його відвідин і зник вартісний комп’ютер. Жінка одразу запідозрила його у злодіянні, про що й повідомила правоохоронцям.


У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення злодіяння може були причетний 27-річний бердичівлянин. Нині триває подальше з’ясування обставин події та встановлення місця знаходження чоловіка.


Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Будьте обачними!

Сторінки:
Нагору