БЕР
Вівторок
19
13:18

​Бердичівські оперативники в Києві затримали небезпечну рецидивістку

Поліцейські встановили особу та місце знаходження 22-річної жительки сусідньої області, яку обґрунтовано підозрюють в ошуканстві двох працівників бердичівських кафе. Жінка «скасовувала» раніше зроблені замовлення та забирала чужі гроші. Триває досудове розслідування.

23 вересня до Бердичівського відділу поліції звернулась 29-річна місцева жителька, яка працює барменом у кафе, із заявою про ошуканство. Вона розповіла, що до закладу прийшла молода жінка і під приводом скасування замовлення на банкет заволоділа завдатком у 7 тисяч гривень, які були залишені нібито її подругою. Тільки згодом заявниця зателефонувала замовниці і виявила, що її ошукано.


Цього ж дня до поліції звернувся 25-річний власник іншого міського закладу харчування. Схожа за описом жінка за такою ж схемою видурила у нього 1,5 тисячі гривень.


Поліцейські розпочали заходи для встановлення особи, причетної до правопорушення, у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 190 (Шахрайство) КК України


- У результаті оперативники карного розшуку встановили особу та місце перебування правопорушниці. Минулого дня її розшукали у столиці, – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук. - За словами 22-річної жінки, таким чином вона заробляла на прожиття. Уже зараз встановлено, що вона «працювала» за такою схемою у багатьох областях нашої країни. Обвинувальні акти за окремими фактами уже направлені для розгляду судами.


Тож нині тривають перевірки щодо причетності жінки до скоєння аналогічних злочинів на Бердичівщині та в регіоні. Відповідно до чинного законодавства їй може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору