КВІ
Субота
20
15:33

​Бердичівські оперативники за вчинення грабежу затримали двох парубків

Хлопців підозрюють у пограбуванні однокласника, в якого вони відібрали банківську картку та зняли з неї гроші. За вчинене злодіяння юнакам може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Увечері 23 лютого до Бердичівського відділу поліції звернувся 19-річний місцевий житель із повідомленням про пограбування. Хлопець розповів, що напередодні гостював у свого однокласника. Там він та ще один гість разом вживали алкогольні напої. Вже після півночі між хлопцями виникла сварка. У результаті господар та його товариш зі стусанами відібрали у заявника банківську картку, з рахунку якої згодом зняли 1000 гривень.


За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевірили інформацію, зазначену заявником. У результаті оперативники затримали двох місцевих жителів віком 18 та 23 роки. Вони у скоєному зізнались.


– Нині вирішується питання про обрання молодикам міри запобіжного заходу, – повідомив т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Олег Хоцинський. – За чинним законодавством їм може загрожувати ув’язнення на строк від 4 до 6 років. Досудове слідство триває.

Вчора

Сторінки:
Нагору