КВІ
Четвер
25
15:53

​Бердичівські поліцейські розслідують грабіж юнака

Правопорушення було вчинено увечері 23 лютого. Наступного дня до поліції звернулась мати 16-річного пограбованого хлопця. Правоохоронці встановили, що до вчинення злодіяння причетний раніше судимий за аналогічний злочин бердичівлянин.

24 лютого до поліції звернулась 37-річна жителька району із повідомленням про пограбування її сина. Жінка розповіла, що увечері на вулиці до юнака підійшов малознайомий молодик та відібрав мобільний телефон вартістю майже 6 тисяч гривень.


Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) КК України. У ході проведених заходів оперативники встановили особу та розшукали причетного до злодіяння – 24-річного бердичівлянина. У нього вилучили викрадене.


Нині триває досудове розслідування.


Відповідно до чинного законодавства відкрите викрадення чужого майна (грабіж) карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору