КВІ
Вівторок
23
11:38

​Бердичівські поліцейські вилучили наркотики у сімейного дебошира

Під час виїзду за викликом місцевої жительки правоохоронці виявили наркотичний засіб у сімейного скандаліста. Нині розпочато кримінальне провадження.

22 січня близько 20.00 до чергової частини Бердичівського відділу поліції зателефонувала 36-річна місцева жителька із повідомленням про те, що її колишній чоловік влаштував вдома скандал та ніяк не вгамується.

На місце події прибули інспектори поліції, які вгамували дебошира. З’ясувалось, що 34-річний чоловік проживає у квартирі колишньої дружини. Поліцейські отримали дозвіл господині на огляд житла. На столі у кімнаті чоловіка правоохоронці виявили 2 медичних шприца з речовиною бурого кольору. За словами господаря – це наркотичний засіб, призначений для його особистого споживання.

Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи та вилучили виявлене.

– Вилучені речовини направлено на експертне дослідження. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, – повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Усі обставини, у тому числі й походження наркотичного засобу, буде з’ясовано під час досудового розслідування.

За чинним законодавством подібні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору