КВІ
П'ятниця
19
22:39

​Біля торгового центру у Житомирі перехожим пропонували роботу

Обласна служба зайнятості відкрила цьогорічний сезон виїзних інформаційних заходів на вулицях середмістя. 16 травня у Житомирі біля торгового центру, що поблизу Житнього ринку, за участю провідних роботодавців відбувся ярмарок вакансій.

Перехожих, які опинились на місці події, запрошували ознайомитись з актуальними вакансіями. Сьогодні підприємства й установи обласного центру мають понад 800 вільних робочих місць, понад півсотні з яких – із заробітною платою від 5000 до 20 000 грн. У відвідувачів заходу була можливість також дізнатись про пропозиції роботи в районах області, де актуальними є ще близько 1500 вакансій.


До мобільного центру зайнятості запрошували і випускників шкіл, які саме визначаються зі своєю майбутньою професією, і людей молодого та середнього віку, які мають намір змінити вид трудової діяльності. Безпосередньо на місці їм пропонували пройти комп’ютерне тестування, результати якого підкажуть правильне рішення: до якої професії людина має схильність і здібності, щоб бути успішною в майбутньому.


Організатори заходу інформували відвідувачів також про освітні можливості державної служби зайнятості, тобто яке курсове навчання чи підвищення кваліфікації можна пройти за сприяння центрів зайнятості.


З числа роботодавців активно пропонували місця праці ТОВ «Торговий дім «Смачний світ», ТОВ «Кон бріо», ТОВ «Сільпо-фуд», ТОВ «Стаф Асістант», ТК «Полісся-продукт», коллцентр «Аргумент». За дві години роботи мобільного центру близько двохсот перехожих поцікавились варіантами зайнятості та наявними вакансіями, занотувавши контакти роботодавців або взявши з собою інформаційні листівки. Відвідувачі запитували про перспективу роботи за різними професіями чи спеціальностями, головне легальну та добреоплачувану.


За активне сприяння у проведенні інформаційного заходу колектив обласної служби зайнятості подякував директору ПАТ «Обласний торговий центр» Аллі Москаленко, вдячність під час особистої зустрічі висловив заступник директора обласного центру зайнятості Віктор Зубрицький.

Сторінки:
Нагору