БЕР
Четвер
28
18:14

​Будемо зосереджувати зусилля на розвитку військового шпиталю в Бердичеві, – Оксана Коляда

Житомирський обласний військовий госпіталь у м. Бердичів, за словами Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксани Коляди, один з найкращих в Україні.

На цьому наголосила Міністр сьогодні, 20 січня, під час зустрічі з керівництвом області та учасниками АТО/ООС, ветеранами військових конфліктів. Участь у зустрічі взяв перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко.

«Буду зосереджувати свої зусилля на розвитку Бердичівського шпиталю. Це буде один із військових шпиталів, який буде отримувати оплату за медичні послуги та увійде до другої хвилі реформи охорони здоров’я», – зазначила Оксана Коляда.

Також за її словами, обласний центр вертебрології та реабілітації має приймати на лікування й учасників АТО/ООС та ветеранів з інших регіонів. Адже має унікальні можливості для лікування нейротравм.

За повідомленням начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика, за минулий рік в області проконсультували 9 тис. 122 учасники АТО, з яких пролікували 1 тис. 528 осіб. У Центрі реабілітації та вертебрології лікування пройшли 200 учасників АТО, в обласному військовому госпіталі у Бердичеві – 539 учасників.

Нагадаємо, що сьогодні, 20 січня, Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда перебуває з робочою поїздкою на Житомирщині.

Сторінки:
Нагору