КВІ
Субота
20
14:41

​Чуднівські розшуківці викрили трьох парубків у крадіжках з магазинів

7 квітня правоохоронці Чуднівського відділення ГУНП Житомирщини встановили причетність трьох жителів району до вчинення крадіжок з магазинів. За вказаними фактами тривають досудові розслідування.

30 березня до поліції надійшло повідомлення від продавчині крамниці у с. Михайленки про те, що невідомі особи, пошкодивши дах, потрапили у приміщення магазину та викрала продукти харчування. Сума завданого збитку встановлюється.


2 квітня до відділення поліції звернувся власник ще одного торгівельного закладу. Чоловік заявив, що з магазину у с. П’ятці викрадено гроші та продукти харчування. Загальна сума збитку становить 16000 гривень Злодії потрапили до приміщення, пошкодивши вхідні двері.


Провівши необхідні заходи, оперативники встановили осіб, причетних до обох крадіжок. Під обґрунтованою підозрою правоохоронців опинилися троє жителів Чуднівського району віком 22, 24 та 25-років. Під час спілкування з поліцейськими вони розповіли, що для реалізації своїх лихих намірів використовували автомобіль ВАЗ 2101.


Також підозрювані вказали місце схованки товару, де було виявлено частину крадених спиртних напоїв, тютюнових виробів. Речові докази вилучено.


Нині у рамках розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження триває з’ясування обставин подій. Викритих молодиків поліцейські перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень.


Відповідно до чинного законодавства винуватцям може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору