БЕР
Четвер
28
10:44

​Максим Вілівчук: «Дениші» працюють у звичному режимі, факти отруєнь не знайшли свого підтвердження

Для спростування інформації, що з’явилась в інтернеті щодо масового отруєння людей у лікувально-санаторному центрі «Дениші», заступник голови обласної ради Максим Вілівчук разом із головою постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів Євгенієм Жабокрицьким перевірили роботу комунального закладу.

Депутати обласної ради оглянули адміністративно-господарскі, лікувальні та житлові приміщення. Також відвідали медичний пункт, що розташований на території закладу. Пункт оснащений сучасним обладнанням і у разі необхідності лікарі можуть надати першу медичну допомогу та навіть провести повноцінні реанімаційні заходи.

Як розповів директор закладу Віталій Жалінський, «санаторій «Дениші» упродовж трьох років тісно співпрацює з Житомирським лабораторним центром, працівники якого двічі на місяць беруть у закладі відповідні зразки. За результатами останніх досліджень жодних відхилень від санітарно-гігієнічних норм не було виявлено».


Своєю чергою Максим Вілівчук зазначив, що заклад працює у звичному режиму і факти отруєнь не знайшли свого підтвердження.


«Наразі у «Денишах» на оздоровленні та лікуванні перебуває майже 500 людей. До жодної лікарні відпочивальники з санаторію з ознаками отруєнь не зверталися, ніхто не був госпіталізований. На мене особисто заклад та його робота справив позитивне враження. Тут використовують сучасні унікальні лікувальні методи, такі як мануальна терапія, родонові ванни. Також у санаторії проходять реабілітацію учасники АТО. Ми постійно моніторимо діяльність наших закладів і стан їхніх справ, аби вчасно реагувати на їхні потреби, працювати над модернізацією та осучасненням», - розповів Максим Вілівчук.


Варто зазначити, що у «Денишах» санаторно-курортна реабілітація дітей та дорослих проводиться з 1972 року. Санаторій відомий перш за все родоновою водою, яку видобувають із власних свердловин. Вона цілюще впливає на 4 системи людського організму - опорно-руховий апарат, серцево-судинна та нервова системи, гінекологія. У «Денишах» застосовують мінеральну воду з Моршина, грязі Сакського озера, сіль Мертвого моря, парафін з озокеритом, водні процедури. У закладі популярні нетрадиційні методи лікування й реабілітація – фітотерапія, гірудотерапія, аромотерапія, а також різноманітний ручний масаж у комплексі з фізіотерапевтичними процедурами.

Вчора

Сторінки:
Нагору