КВІ
Четвер
25
03:29

​Ірина Ярмоленко: Депутат не повинен займатися письмовою волокітою щодо ремонту доріг

Протягом 9 місяців каденції депутат Житомирської міської ради Ірина Ярмоленко подала понад 50 звернень до міського голови

Частина з них стосувалася ремонту доріг та територій прибудинкових, які є соціально важливими. За цей час депутатці, попри іі опозиційність до влади, вдалося домогтися ремонту дороги поблизу яру, що біля Клосовського, 3. Будинки 3,5,7 - на думку деяких експертів є аварійними, а розбита дорога понад яром - це подальші зсуви. Хоча Ірина Ярмоленко вважає, що влада, ремонтуючи цей об'єкт, залишила яму величезного діаметру недоробленою.

Також Ірина Ярмоленко, звернула увагу влади на провулок Любов Шевцової, який був геть в ямах. Нині вулиця носить назву Зігмунда Фелінського, і ями відсутні.

Перед початком навчального сезону депутатка спрямувала кошти на ремонт проходу між двома школами /5 та /27, яким користуються вчителі з дітьми. Адже зокрема - це перехід від молодшої школи до старшої /27.

Раніше це була стежина з ґрунту. А під час дощів та ожеледиці вона перетворювалася в море грязюки. "Також цим переходом користуються мами з колясками. Тепер можна ходити, не псуючи взуття, та не перетворюючись у грязнулю", - пише Ярмоленко у Фейсбук.

Ірина анонсує, що на черзі ремонт дороги на Клосовського, 10, куди не хочуть їхати ритуальна та швидка авто. Приблизна дата початку ремонту - 15 серпня, за словами міського голови.

Ірина переконана, що письмовою волокітою щодо доріг депутат не повинен займатися. Це ті речі, які повинні робитися владою апріорі. Але й чекати, коли влада сама дійде висновків, що певні об'єкти потребують негайного втручання, вона не могла. Адже йшла на вибори виконувати вказівки мешканців, які іі обрали.

Вчора

Сторінки:
Нагору