КВІ
Вівторок
16
23:29

​Депутат з Житомира бере участь в національному проекті

Депутат Житомирської міської ради Ірина Яромоленко, голова депутатської групи «Рівні можливості» вирішила просувати гендерну тему в національному проекті. 3 травня, на сайті «Нові лідери» була опублікована її програмна мета та бачення щодо її розвитку. Також депутатка пояснила своє рішення на Фейсбук сторінці.

«Starlightmedia та 34 ключових громадських організацій України(серед них Опора, Громадське радіо, УНЦПД, Відродження, КВУ, Ліга інтернів, ІПО і багато інших) започаткували проект «Нові лідери». Я з темою «Рівні можливості для усіх» вирішила взяти участь в проекті. Для цього написала свою Програмну Мету, і проаналізуваши її серед експертів, подалася. Називаю її президентською Програмною Метою, бо вважаю, що за умови справедливих рівних можливостей для усіх – українське суспільство може відродитися. Тому надалі планую збирати команду, приєднуватися до діючих ГО та лідерів цієї теми та їхати в обласні центри, шукати підтримки серед усіх можливих стейкхолдерів.


Ось посилання, як я це бачу https novilidery.com/lider/armolenko-irina.


Якщо готові разом і підтримуєте – пишіть в приватні повідомлення, а ні - то хоча б реєструйтеся на сайті та голосуйте за цю ідею, щоб зробити її публічною та обговорюваною задля розголосу та вирішення» - додала депутатка.


Відповідно проекту Ірини мета передбачатиме підписання в шести обраних областях Хартії рівності від Рад Європи. Продуктом проекту мають стати рішення обласних, міських та районних рад з чітким обґрунтуванням, щодо важливості прийняття документу та подальшим практичним втіленням просвітницьких дій щодо важливості рівних можливостей, а ще згодом зміни до законодавчих актів.


Нагадуємо, саме за ініціативи депутатської групи, яку очолює Ірина Ярмоленко, міська рада Житомира підготувала проект підписання Хартії рівності від Рад Європи і вже в травні за нього будуть голосувати депутати.

Вчора

Сторінки:
Нагору