БЕР
Вівторок
19
10:57

​Десятки тисяч людей прийшли попрощатися із житомирянкою Мариною Поплавською

Сьогодні, 22 жовтня, у Житомирі десятки тисяч людей прийшли до театру імені І.Кочерги, щоб попрощатися із відомою актрисою Мариною Поплавською, яка трагічно загинула 20 жовтня.

Черга на кількасот метрів простягнулася до театру. Люди з квітами із траурними стрічками довго стояли у черзі, щоб попрощатися із улюбленою актрисою. Багато хто не стримує сліз. На другому поверсі театру, де триває церемонія прощання, «море» квітів, а на екрані - кадри хроніки із виступами Марини.


Провести в останню путь Марину Поплавську прийшли люди різного віку, серед яких рідні та друзі, актори-колеги, представники влади, депутатського корпусу, викладачі та студенти. Багато серед присутніх тих, хто особисто не був знайомий з акторкою, але, цінував за акторський талант та поважав як особистість.


Нагадаємо, Поплавська Маріанна Францівна — українська акторка, учасник проектів «Дизель Студіо» (скетч-ком «На трьох», концертне шоу «Дизель Шоу»). Лауреат Міжнародного музичного фестивалю КВН (імені Ріхтера), двічі чемпіон Асоціації КВН України, керівник і продюсер телевізійної команди КВН «Дівчата з Житомира», багаторазова учасниця телепрограм на ОРТ, 1+1, ТЕТ, ICTV, Інтер.


20 жовтня 2018 року Марина Поплавська трагічно загинула у автокатастрофі о 06:43 в Київській області біля села Мила.

Вчора

Сторінки:
Нагору