КВІ
Вівторок
16
11:53

​«Діти під прикриттям»: малюки спробували себе у ролі мера

До Житомирського міського голови Сергія Сухомлина завітали діти з садочку № 53, які брали участь у проекті каналу 1+1 «Мер під прикриттям». Дітлахам провели екскурсію по міській раді: показали залу засідань де приймають свої рішення депутати, прес-центр та кабінет міського голови.

У сесійній залі від дітей пролунала пропозиція, щоб кожен день починався з солодощів. Ця пропозиція була підтримана дітлахами одностайно. На своєму робочому місці дітей зустрів міський голова Сергій Сухомлин. Він показав малюкам своє робоче місце та дав змогу спробувати себе у ролі мера. Діти підписували розпорядження міського голови та розповідали йому, щоб вони хотіли змінити в місті та садочку.


«Я сам тато, і тому мені дуже легко знайти спільну мову з дітьми. Завдяки проекту «Мер під прикриттям» я отримав новий корисний для себе досвід. Я з середини побачив, чим живе садочок, і почув від вихователів, батьків і дітей, що треба змінити і чому необхідно приділити додаткову увагу», - ділиться враженнями Сергій Сухомлин.


Міський голова пообіцяв, що цього року у дитячих садках та прилеглих територіях до них буде замінено більше тисячі ліхтарів.


«Цього року ми продовжимо замінювати освітлення на вулицях міста на сучасні LED-світильники. Більше тисячі нових світильників піде на заклади освіти і зокрема на дитячі садочки», - сказав міський голова.


Після спілкування з мером Житомира діти подарували Сергію Сухомлину еко-плакат з закликом: «Чисте повітря – здорова нація!», який діти намалювали власноруч. У свою чергу, дітки отримали солодкі подарунки від міського голови.


Нагадаємо, що міський голова Сергій Сухомлин взяв участь у проекті «Мер під прикриттям» та на один день перевтілитися у вихователя дитячого садочка.

Вчора

Сторінки:
Нагору