КВІ
Субота
20
08:32

​Дружина Президента України в Житомирі зустрілася з дітьми учасників АТО, з якими заповнила сторінки «Книги миру»

У Житомирі 7 квітня перебувала з візитом дружина Президента України Марина Порошенко. Зустріли та супроводжували Першу леді голова обласної ради Володимир Ширма, голова облдержадміністрації Ігор Гундич, його заступник Ярослав Лагута, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

На початку свого візиту Марина Порошенко відвідала екологічний ліцей № 24, де разом із учнями, батьки яких стали учасниками АТО, заповнила сторінки національного проекту «Книга миру» - розділ про Житомирську область. У цій книзі діти залишали свої фотографії з побажаннями миру у нашій країні.


Марина Порошенка відзначила, що «книга – це своєрідна всеукраїнська дитяча молитва, яка є оберегом наших захисників. Кожний дитячий підпис передає величезне бажання жити в мирній країні, коли вся родина разом. Діти у такий спосіб підтримують своїх батьків».


Окрім цього, Перша леді взяла участь у роботі тренінгу для спеціалістів психолого-медико-педагогічних консультацій, який проходить у рамках експериментального національного проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».


Також Марина Порошенко передала Житомирщині, як регіону-учаснику національного проекту, дизайн-проект Медіатеки – бібліотеки нового зразка – для шкіл з інклюзивною освітою в області. Окрім книжок, тут є комп'ютери, принтер, ксерокс, а головне - комфортні умови для розвитку дитини.

Вчора

Сторінки:
Нагору