БЕР
Четвер
28
14:18

​Володимир Арешонков: Фіскальна поліція має перейти на новий цивілізований рівень стосунків з підприємствами

Про це, під час години запитань до Уряду, заявив народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Володимир Арешонков.

«Нам необхідні сприятливі умови для розвитку бізнесу малого, середнього та великого. Шановний Прем’єр-міністре, Ви говорили, що якщо Вам буде відомий хоча б один факт перешкоджання діяльності бізнесу, Ви будете вживати всіх необхідних дій. Ось вам факт: сьогодні, вчора по всіх центральних телеканалах пройшла інформація про незаконні свавільні дії податкової поліції, яка проводить так звані «операції» в Житомирській, Волинській, Вінницькій областях в рамках кримінального провадження 2015 року. Підкреслюю – 2015 року! Але вилучали документи і перешкоджали діяльності підприємств сьогодні, заблокували роботу транспорту, забороняли працювати працівникам, проводили моральний тиск.


Ми підготували всі необхідні матеріали, які направили Вам, як Прем’єр-міністру України», – розповів Арешонков. Він також підкреслив, що фіскальна поліція має пройти якнайшвидше реформування.


«Володимире Борисовичу, у мене питання, коли нарешті фіскальна поліція, яка на сьогодні недореформована, перейде на цивілізований рівень стосунків з представниками бізнесу? Коли буде працювати в рамках законодавства і коли нарешті будуть ці сприятливі необхідні умови для роботи?», – додав Володимир Арешонков.

Вчора

Сторінки:
Нагору