БЕР
Вівторок
19
11:32

ФК «Полісся» очолив новий тренер – Володимир Мазяр

​Володимир Мазяр став новим тренером ФК «Полісся. Свої підписи під контрактом на два роки з новим футбольним фахівцем поставили голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та директор ФК «Полісся» Віталій Лясковський.

«Перед новим тренером ми становимо завдання у наступному році вийти у Першу лігу чемпіонату України з футболу. Ми вже розірвали контракти з 11-ма футболістами «Полісся» та колишнім головним тренером. Новий тренер має вже з сьогоднішнього дня почати роботу і підібрати гравців, які перемагатимуть. У Володимира Мазяра є гарні результати, тому вірю, що саме він ввійде в історію житомирського футболу, як тренер, який досяг максимальних результатів», - сказав голова ОДА Ігор Гундич.


Житомирський міський голова Сергій Сухомлин зауважив, що у місті вже впроваджують концепцію підготовки молодих футболістів на базі спортивної школи.


«Футболу в Житомирі не було більше 15 років. У нашому місті футболістам просто не було звідки взятися. У бюджеті міста на наступний рік ми передбачаємо 4,6 млн грн для фінансування футбольної школи. У зв’язку з тим, що наразі команда трансформується ми будемо пропонувати інший підхід до роботи школи та підготовки дітей. Необхідно змінити філософію з підготовки молодих виконавців. Зараз більше 400 дітей просто виходять на поле, проводять тренування і все. Школа має бути вершиною дитячого футболу. Тому у цьому році ми відкрили декілька спортивних майданчиків по різним районам міста. Завдання школи делегувати тренерів на ці майданчики, щоб вони проводили селекційну роботу серед дворових гравців. Тоді у спортивній школі будуть навчатися талановиті діти, які отримають професійну підготовку та у майбутньому стануть членами нашої команди», - підкреслив Сергій Сухомлин.


Новий головний тренер ФК «Полісся» Володимир Мазяр пообіцяв, що у наступному році команда покаже іншу гру та високі результати.


«Я можу пообіцяти,що команда буде грати для вболівальників та битися за результат для вболівальників», - зазначив новопризначений тренер.


Володимир Мазяр, 40 років, вихованець львівської школи футболу. У 2013-2016 роках працював головним тренером ФК «Сталь». У 2016 році очолював рівненський «Верес», а у 2017 році був головним тренером винніківського «Руху».


Під час кар’єри футболіста був нападником. У Вищій лізі України провів 66 матчів. Зіграв 6 матчів у Кубку УЄФА та 1 у Лізі Європи.


Володимир Мазяр переможець Першої ліги чемпіонату України: 1999 рік. Бронзовий призер чемпіонату України: 2001 року. Бронзовий призер чемпіонату Азербайджану: 2009 року та третій бомбардир чемпіонату Азербайджану: 2009 року.

Вчора

Сторінки:
Нагору