БЕР
П'ятниця
29
15:23

​Голова обласної ради відвідав Новоград-Волинський медичний коледж

Голова обласної ради Володимир Ширма минулого тижня перебував з робочим візитом у Новограді-Волинському, де він разом з міським головою Віктором Весельським, головою районної ради Дмитром Рудницьким та головою районної державної адміністрації Володимиром Михнюком, відвідали КВНЗ «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради.

Представники влади оглянули навчальні корпуси коледжу, його матеріально-технічну базу, поспілкувалися зі студентами та викладачами, ознайомилися з основними напрямками діяльності закладу та перспективами його розвитку.


Голова обласної ради цікавився контингентом студентів, зокрема, їх навчанням, соціально-побутовими умовами, працевлаштуванням. Особливу увагу приділив дітям соціально незахищених категорій та дітям із сільської місцевості.


Гості закладу відзначили високий рівень матеріально-технічної бази коледжу, належне оснащення навчальних кабінетів, наявність навчально-тренувального центру невідкладної допомоги.


Адміністрація закладу, студентський та викладацький колектив вдячні високоповажним гостям за конструктивний діалог та взаєморозуміння щодо перспективного вирішення проблемних завдань коледжу.

Сторінки:
Нагору