БЕР
П'ятниця
29
11:32

​Голова Верховної Ради України відвідує Житомирську область

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков 9 грудня здійснює регіональну поїздку на Житомирщину. Участь у заходах беруть голова обласної ради Володимир Ширма, голова облдержадміністрації Віталій Бунечко, народні депутати.

Під час візиту Глава українського парламенту відвідав Житомирський обласний ліцей-інітернат для обдарованих дітей, де поспілкувався з педагогічним колективом та вихованцями.


Як розповіла Дмитру Разумкову керівник ліцею Людмила Корінна, обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей – це загальноосвітній навчальний заклад ІІ-ІІІ ступенів з профільним навчанням для здібної та обдарованої молоді, що забезпечує здобуття освіти понад державний освітній мінімум.


«Заснований заклад у травні 1991 року рішенням Житомирського облвиконкому. Наразі в 19 класах ліцею навчається 489 учнів з усіх районів області, переважно з сільської місцевості. Освітній процес забезпечують 67 педагогічних працівників. Серед напрямів навчання - філологічний, суспільно-гуманітарний, природничо-математичний, спортивний. За результатами зовнішнього незалежного оцінювання – IV місце серед шкіл міста Житомира. Завдання закладу - виховання творчої, обдарованої особистості, отримуючи перемоги у різноманітних інтелектуальних змаганнях, конкурсах, акціях» - розповіла директор закладу.


Спілкуючись з вихованцями, Дмитро Разумков відповів на запитання учнів, які стосувались майбутнього України, української політики і як стати успішним політиком тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору