БЕР
Четвер
28
13:24

Губернатор Житомирщини: Мою свідомість просто порвала інформація про те, що 3 фірми отримали дозволи на видобуток бурштину

3 фірми отримали дозволи на видобуток, без дозволу обласної влади, без згоди громади. Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич обіцяє зробити все від нього залежне, аби їх анулювати.

«У всьому має бути порядок. У тому числі в питаннях видобутку бурштину. Сьогодні обговорили з громадою Олевського району наші подальші спільні дії, аби легалізувати цей процес.


Мою свідомість просто порвала інформація про те, що 3 фірми отримали дозволи на видобуток, без дозволу обласної влади, без згоди громади. Як голова ОДА я зроблю все від мене залежне, аби їх анулювати.


Я сподіваюся, що всі зрозуміли: ходіння по переходах та перекриття траси ситуацію не врятує. Тут потрібен конструктив. На всі незаконні провокативні дії будемо діяти законно, а це мало кому сподобається.


І головне - закон має бути один для всіх, без подвійних стандартів. Про всі спроби кришування або добування помпами бурштину жителі Олевська повідомлятимуть мене особисто - виїду без попереджень», - йдеться у повідомленні.

Вчора

Сторінки:
Нагору