КВІ
Вівторок
16
10:11

Ігор Гундич: на Житомирщині буде ще 14 футбольних майданчиків зі штучним покриттям

14 нових футбольних полів зі штучним покриттям побудують в об’єднаних громадах та містах Житомирської області за кошти державного та місцевого бюджетів. 

Це анонсував голова ОДА Ігор Гундич.


«Майбутні футболісти матимуть сучасні поля. Ще 14 футбольних майданчиків зі штучним покриттям побудуємо невдовзі на Житомирщині за підтримки Мінрегіонбуду та Віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка. На це залучили майже 11 мільйонів гривень із державного бюджету та спрямовуємо співфінансування із місцевих бюджетів», – повідомив Ігор Гундич.


Перелік футбольних полів затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».


Нові футбольні майданчики зі штучним покриттям побудують у 9 об’єднаних громадах області – Червоненській, Ушомирській, Попільнянській, Станишівській, Високівській, Баранівській, Пулинській, Ємільчинській та Овруцькій ОТГ. По футбольному полю з’явиться в смт Озерне, м. Андрушівка, м. Чуднів, а також на стадіоні «Спартак» м. Житомир побудують 2 майданчики.


Загальний обсяг фінансування об’єктів складає 33 млн 366 тис. грн, з яких 10 млн 978,5 тис. грн або майже 33% – кошти державного бюджету, 22 млн 387,5 тис. грн або 67% – кошти місцевих бюджетів.


Нагадаємо, що напередодні Житомирська облдержадміністрація направила заявку до Мінрегіону щодо включення спортмайданчиків до переліку об’єктів, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів. А в с. Селянщина Черняхівського району вже відкрили футбольне поле зі штучним покриттям.

Вчора

Сторінки:
Нагору