КВІ
П'ятниця
19
20:28

​Керівник поліції Бердичівщини Ольга Зінченко: Нам є чим пишатися і є над чим працювати далі

Начальник Бердичівського ВП ГУНП розповіла про досягнення місцевої поліції у 2016 році та результати роботи правоохоронців уже у січні поточного року.

– Нещодавно в Головному управлінні Нацполіції Житомирщини відбулося засідання колегії, під час якого аналізувалися результати роботи територіальних підрозділів поліції області. Тож за рейтингом, Бердичівський відділ поліції зайняв почесне друге місце. І це попри усі складнощі у роботі, пов’язані з питаннями реформування, кадровими негараздами тощо, - повідомила журналістам начальник Бердичівського ВП ГУНП Ольга Зінченко.

Вона зазначила, що територіальному підрозділу для покращання матеріальної бази було виділено 10 комплектів комп’ютерної техніки, які будуть розподілені між службами поліції.

Також Ольга Зінченко розповіла про нинішню криміногенну обстановку на Бердичівщині. За її словами, найрозповсюдженішими злочинами у районі залишаються різні види крадіжок, шахрайства та незаконні заволодіння транспортними засобами.

– Загалом упродовж січня поточного року до Бердичівського відділу поліції надійшло понад 920 повідомлень, з яких трохи більше 200 мали кримінальний характер. Серед них 4 грабежі, 96 крадіжок, 19 шахрайств, 8 фактів нелегального обігу наркотиків та 2 випадки незаконного заволодіння транспортними засобами. У результаті першочергових заходів поліцією викрито 28 осіб у вчинені зазначених протиправних діянь. Над розкриттям інших злочинів нині працюємо, - прокоментувала Ольга Володимирівна.

Сторінки:
Нагору