БЕР
Вівторок
19
10:04

Керівнику Житомирської митниці загрожує позбавлення волі до 12 років та конфіскація майна

700 тисяч гривень збитків – ДБР повідомило про підозру у розтраті посадовцю Житомирської митниці

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру одному із керівників Житомирської митниці у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).


Слідством встановено, що підозрюваний підписав акти виконаних робіт, які не відповідають проектно-кошторисній документації та будівельним вимогам. Зокрема роботи мали бути виконані з застосуванням «сендвіч-панелей» натомість були встановлені конструкції з металопрофільного листа. В результаті дій підозрюваного державі завдано збитків на суму понад 700 тисяч гривень.


Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Оперативний супровід - працівники відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Житомирській області.


У разі доведення вини, посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Вчора

Сторінки:
Нагору