КВІ
Субота
20
11:52

Борислав Розенблат: ​Компроміс щодо законопроекту про спецконфіскацію має бути досягнуто на засіданні лідерів фракцій

Неголосування за включення до порядку денного проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення стягнення в дохід держави необґрунтованих активів» (реєстраційний номер №5142) народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Борислав Розенблат пояснив відсутністю тексту цього документу в парламенті.

«Я та мої колеги неодноразово наполягали на тому, що до того, як голосувати за закон про спецконфіскацію, ми хочемо почитати текст самого законопроекту. В законопроекті мають бути встановлені запобіжники, які захистять непричетних до розкрадання державного майна громадян від втрати свого майна. Також, дія закону має бути обмежена у часі, щоб він не діяв постійно. Включить в закон всі ці запобіжники і я за нього проголосую!» – заявив народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Борислав Розенблат в інтерв’ю телеканалу «Інтер».

Народний депутат підкреслив, що він виступає за конфіскацію коштів та покарання «команди Януковича». «Але я проти того, щоб цей закон розповсюджувався на кожного українця. Як народний депутат, обраний в одномандатному окрузі, я не можу за це проголосувати, адже за моєю спиною стоять люди», – зазначив Борислав Розенблат.

За його словами, компроміс щодо законопроекту про спецконфіскацію активів представників політичного режиму Віктора Януковича має бути досягнуто на засіданні лідерів депутатських фракцій. «На цій зустрічі мають виступити автори законопроекту і внесені всі поправки, на яких наполягають депутати фракції БПП», – сказав Борислав Розенблат.

Вчора

Сторінки:
Нагору