БЕР
П'ятниця
29
09:29

​Коростенські поліцейські затримали квартирного злодія

Працівники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки майна із приватного помешкання причетний 18-річний житель м. Коростеня. Розпочато досудове розслідування.

24 лютого до Коростенського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від 49-річного місцевого жителя про те, що він виявив крадіжку цінних речей з квартири, яку орендує.


За таких обставин на місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Поліцейські виявили пошкоджене вікно, через яке, ймовірно, й потрапив усередину злодій. За словами заявника, з помешкання зникли його годинники, електробритва, тепловентилятор та інше майно на загальну суму майже 17 тисяч гривень.


- Провівши низку першочергових заходів, оперативники встановили, що до крадіжки причетний 18-річний раніше судимий місцевий житель. Хлопець у скоєному зізнався. Під час санкціонованого обшуку, проведеного за його місцем проживання, правоохоронці вилучили викрадене,- розповів начальник Коростенського відділу поліції Олександр Гайовий. - Нині затриманого перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів.


Нині триває досудове розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору