КВІ
П'ятниця
19
19:50

​Коростишівські поліцейські розшукали крадія

Працівники кримінальної поліції та превентивної діяльності встановили причетність щонайменше до двох крадіжок у райцентрі 25-річного місцевого молодика. Викрадене у підозрюваного частково вилучено.

24 травня до поліції звернулась пенсіонерка і повідомила, що з автомобіля, залишеного нею на одній з вулиць райцентру на нетривалий час без нагляду, викрадено її сумку. Таким чином заявниця позбулася грошей, мобільного та особистих документів.


25 травня про ще одну крадіжку до поліції повідомив приватний підприємець. З квартири чоловіка, куди злодій проник, підібравши ключа до замка вхідних дверей, було викрадено ювелірні вироби із золота, побутову техніку та мобільний телефон.


За обома фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження. А на місцях подій було проведено огляди, у ході яких зібрано речові докази та іншу важливу для розслідування інформацію.


Уже за кілька днів 29 травня у результаті проведених заходів працівники кримінальної поліції та превентивної діяльності Коростишівського відділу встановили, що до вчинення крадіжок причетний 25-річний місцевий житель. Раніше молодик уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.


Нині відповідно до ч.3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 6 років.

Сторінки:
Нагору