БЕР
Вівторок
19
12:43

​Купрій у Житомирі: Реформа правоохоронних органів провалена, проте якщо б Нацполіцію очолив представник БПП, то ми б мали ще гіршу ситуацію

Сьогодні, 20 травня Житомир відвідав член політради політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», народний депутат України Віталій Купрій. Політик поспілкувався з громадськістю області та зустрівся з журналістами.

«Мені дуже приємно, що Житомирщина поділяє ті погляди з якими я прийшов до людей, поділяє ідеологічні засади партії «УКРОП». Для мене це дуже важливо. Для того, щоб розбудувати дійсно потужні осередки в Житомирській області, щоб ми перемагали на наступних парламентських виборах, які мають відбутися. І однозначно ми маємо претендувати і на посаду вищої ланки, таку як Президента», - наголосив політик.


Віталій Купрій відзначив, що отримав багато звернень від громадян, які мають юридичні нюанси пов’язані з судовими та кримінальними справами. Люди звернулися за допомогою, оскільки відчувають, що з ними несправедливо вчинили, вони надають відповідні докази, але правоохоронна і судова системи виявляються неспроможними відновити справедливість.


«Однозначно я вважаю, що реформа правоохоронних органів провалена в Україні. Проте, якщо б Нацполіцію очолив представник Блоку Петра Порошенка, то ми би мали ще гіршу ситуацію на сьогоднішній час. Нам треба не думати, як замінити чи Авакова, чи будь-якого міністра, а нам треба міняти всю владу без виключення. Нам треба міняти Верховну Раду, яку потім обере новий уряд патріотичний, професійний, і однозначно Президента України, який не виконав даних громаді обіцянок, обманув людей і він також має піти», - підкреслив Віталій Купрій.


Оскільки єдиним цивілізаційним та демократичним шляхом оновлення влади є вибори, партія «УКРОП» виступає за зміну діючої ситуації, і приймає участь у всіх виборчих процесах. В останніх виборах до об’єднаних територіальних громад «УКРОП» зайняв 4 місце, з підтримкою понад 9%, і ці цифри дають сподівання на гарний результат у разі позачергових виборів до парламенту, підсумував Віталій Купрій.

Вчора

Сторінки:
Нагору