КВІ
П'ятниця
19
09:12

​Любарське підприємство пропонує пошукачам роботи відеовакансії

Під час налагодження партнерських стосунків з роботодавцями Любарський районний центр зайнятості використовує індивідуальний підхід. Адже для центру підбір необхідних працівників на замовлення роботодавців із врахуванням особливостей та вимог конкретного підприємства – це найважливіша ділянка його роботи.

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями, під час особистих зустрічей виявляють основні потреби та інтереси роботодавця, які може задовольнити служба зайнятості. Так, враховуючи потребу ТОВ «Агропродукт», було рекомендовано використати відео вакансії з метою пошуку претендентів на вакантні робочі місця.


Керівник ТОВ «Агропродукт» Л.Нагаюк із позитивом сприйняла пропозицію використання відео вакансії, маючи на меті якісне укомплектування кадрів кваліфікованими працівниками за спеціальностями: вантажник, транспортувальник, обвалювальник, жилувальник, підсобний робітник та інші.


Під час запису роботодавець поділилася планами щодо розширення виробництва та створення нових робочих місць, визначила основну кадрову потребу на даний час, а також ознайомила зі спеціалізацією роботи, розповіла про умови праці та прогнозовану заробітну плату, можливе переміщення по посадах та кар’єрний зріст працівників.


В результаті проведеної роботи щодо запису відео вакансій, претенденти мають змогу отримувати якісну інформацію безпосередньо від роботодавця, ознайомлюватись з особливостями запропонованих вакансій, кар’єрного росту, що підвищує якісь надання послуг центром зайнятості.

Вчора

Сторінки:
Нагору