БЕР
Вівторок
19
04:58

​Майже 5 млн. грн. вклав Баранівський лісгосп у будівництво доріг за 6 років

2,8 мільйона гривень планують витратити цього року в державному підприємстві «Баранівське лісомисливське господарство» на будівництво лісових доріг. На сьогодні лісгосп вже виготовив проектно-кошторисну документацію на 2,6 км лісової магістралі.

Допоможе якісно та вчасно виконати будівельні та ремонтні роботи нова спеціальна техніка, яку підприємство придбало нещодавно.


«Автогрейдер BGD-140 - це потужний агрегат, використання якого дозволить значно підвищити якість робіт, продуктивність праці та забезпечить економію енергоресурсів, - ділиться планами директор підприємства Анатолій Остудімов. – Недругорядним є і те, що тепер ми не залежатимемо від підрядників, і будемо виконувати всі роботи тоді, коли це потрібно підприємству, а не тоді, коли у виконавців робіт знайдеться час.»


Техніка ця недешева, проте потрібна, адже розбудова лісових доріг – один з пріоритетних напрямів у роботі ДП «Баранівське ЛМГ». Наявність якісних шляхів у лісідозволяє раціонально використовувати ресурсний потенціал, ефективно охороняти ліси від пожеж, виконувати весь комплекс робіт з оздоровлення лісів тощо. За період з 2011 лісгоспом побудовано понад 15 км лісових доріг, витрати на це склали майже 5 млн.грн. Практично всі обсяги будівництва проводились за власні кошти підприємства, лише 1 км на суму 294 тис.грн було побудовано за бюджетні кошти.

Вчора

Сторінки:
Нагору