КВІ
Субота
20
05:05

​Майже три тисячі резервістів навчатимуться військовій справі

На Житомирщині стартували масштабні навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами з усієї області, які триватимуть з 19 по 28 вересня. Організатор зборів - Житомирський обласний військовий комісаріат.

Заступник голови обласної ради Максим Вілівчук 20 вересня взяв в урочистих заходах з нагоди початку навчання. Він разом із головою обласної державної адміністрації Віталієм Бунечком відвідав тактичні навчання бригади територіальної оборони у селі Скраглівка Бердичівського району.


Впродовж десяти днів учасники зборів пройдуть усі етапи військової підготовки, покращать свої знання та навички з тактичної, спеціальної, вогневої та інженерної підготовки.


Усіх військовозобов’язаних, які залучені до проведення навчальних зборів, забезпечили речами, їжею та усім необхідним.


Під час перебування на зборах резервістам гарантується збереження місця роботи, займаної посади та середньої заробітної плати на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування і форм власності, а також вони будуть забезпечені безкоштовним медичним обслуговуванням, якісним харчуванням та речовим майном, соціальний пакет та фінансові виплати - згідно чинного законодавства.

Вчора

Сторінки:
Нагору