КВІ
П'ятниця
19
12:14

​Матвій Хренов: Ми прийняли рішення продовжити карантин на весь наступний тиждень

Сьогодні, 8 лютого, під час засідання комісії ТЕБ і НС було прийнято рішення про продовження запобіжних заходів у загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах та закладах професійно-технічної освіти міста.

Таким чином, продовжено тимчасове призупинення навчально-виховного та освітнього процесу в міських закладах загальної середньої освіти всіх та форм власності, закладах позашкільної освіти, закладах професійно-технічної освіти м. Житомира, Міському культурно-спортивному центрі Житомирської міської ради, комунальних початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах, музичних та художніх школах м. Житомира та 1-4 класах навчально-виховних комплексів м. Житомира.


«За тиждень спостереження, в період з 2 до 8 лютого, кількість відвідувань лікарів становить 2544 дитини. Кількість захворювань серед дітей збільшилась на 34%. Враховуючи зростання захворюваності, ми прийняли рішення продовжити запобіжні заходи на весь наступний тиждень», - розповідає заступник міського голови Матвій Хренов..


Наступне засідання комісії, під час якого переглянуть статистичні дані щодо стану захворюваності та приймуть відповідні рішення, відбудеться 15 лютого.

Вчора

Сторінки:
Нагору