БЕР
П'ятниця
29
18:00

​Мешканці Малікова святкують День мікрорайону. ФОТО

На мікрорайоні Малікова сьогодні особливо людно і весело. «По-сусідські», в родинному колі вже традиційно в другу суботу вересня мешканці Польського бульвару та вулиці Малікова, відзначають день свого мікрорайону. Головний організатор святкового дійства депутат Житомирської міської ради Тетяна Онопрієнко.

«Дякую кожному, хто прийшов і долучився до нашого святкування. Разом ми велика сила. Спільною роботою та новими проектами ми кожного дня робимо наш мікрорайон кращим. Зі святом вас!», - каже Тетяна Онопрінко.


Веселі розваги, атракціони, цікаве дозвілля для малечі і дорослих під відкритим небом поруч зі своїм будинком. А чудовий концерт від маленьких учасників творчих колективів дитячих навчальних закладів став приємним подарунком для глядачів. Привітати мешканців зі святом завітав також і міський голова Сергій Сухомлин.


«Завжди приємно приїжджати на такі події. Мікрорайон змінюється у кращу сторону. Незабаром тут з’явиться нове футбольне поле. Вже встановлено сучасний тренажерний майданчик. Також ми плануємо провести реконструкцію Бульвару Польського. Цього року на конкурс бюджету участі ваш мікрорайон подав п'ять проектів по благоустрою. Бажаю вам удачі голосуйте за свої проекти і Малікова стане ще комфортнішим для проживання», - сказав міський голова Сергій Сухомлин.

Сторінки:
Нагору