БЕР
П'ятниця
29
07:09

​Ігор Гундич: Ми плануємо першими в Україні змінити систему підвищення кваліфікації державних службовців

У Житомирській області планується реформувати систему навчання та підвищення кваліфікації державних службовців. Про це зазначив голова облдержадміністрації Ігор Гундич 7 вересня, під час зустрічі з головою Національного агентства України з питань державної служби Костянтином Ващенком та директором інституту професійних кваліфікацій Родіоном Колишком.

«Щороку ми витрачаємо на утримання Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців 2,5 млн грн. Але якість та система навчання не оправдовує цю суму. Можливо, ми будемо першими в Україні, але ми все ж хочемо змінити цю систему. Наприклад, проводити навчання на базах університетів, виходити на тендері процедури із замовлення послуги. Тоді ми однозначно виграємо і у ціні, і у якості», – зазначив Ігор Гундич.


Учасники зустрічі обговорили можливості навчання держслужбовців на магістратурі у ЖДТУ, запровадження системи оцінювання голів районних адміністрацій та впровадження моніторингу для формування регіонального замовлення для професійно-технічної освіти.

Вчора

Сторінки:
Нагору