БЕР
Четвер
28
11:06

​Молодикам, які побили водія тролейбуса, загрожує до 4 років ув’язнення

23 квітня в обласному центрі стався конфлікт між пішоходами та водієм тролейбуса. На зауваження останнього щодо порушення Правил дорожнього руху група молоді відреагувала агресивно і нанесли чоловікові тілесні ушкодження. Поліцією розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Подія сталася увечері, близько 19.00, по вул. Київській на зупинці громадського транспорту. На зауваження водія тролейбусу про перехід дороги у невстановленому місці група молоді, серед яких було троє хлопців та двоє дівчат, відреагували войовниче та накинулись на чоловіка.


Згодом медики діагностували у 31-річного керманича струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, забої та інші травми.


Парубків поліцейські доставили до Житомирського відділу поліції, де було встановлено їх особи. Це 18-річні житомиряни, які, за результатами освідування, перебували у нетверезому стані. Серед парубків, як з’ясувалося, є такі, які раніше неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців за вчинення різних правопорушень.


Правова кваліфікація вказаної події – ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого досудового розслідування проводиться комплекс заходів для фіксації усіх обставин події, оголошення парубкам підозри у вчиненому кримінальному діянні та притягнення їх до відповідальності.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються обмеженням волі на строк до 5 років або 4-річним ув’язненням.

Вчора

Сторінки:
Нагору