БЕР
Вівторок
19
05:22

​Моторошна аварія на Житомирщині - загинула жінка та ще двоє травмовані. ФОТО

18 жовтня на автодорозі станція Степок – Андрушівка – Вчорайше водій автомобіля «Фольксваген» в умовах обмеженої видимості не впоралась з керуванням та здійснила зіткнення з відбійником. У результаті загинула пасажирка, ще двоє жінок отримали травми різного ступеня тяжкості.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 5 ранку на мосту. За зібраною поліцейськими інформацією, за кермом автомобіля перебувала 26-річна жителька с.Старої Котельні, яка в тумані не впоралась з керуванням автомобілем «Фольксваген Т4» та здійснила зіткнення з відбійником.


На місці події від отриманих травм загинула 38-річна жителька с. Новоівницьке, пасажирка вказаного авто. Інша пасажирка, 20-річна жителька с. Старої Котельні, у тяжкому стані була доставлена до реанімаційного відділення місцевої лікарні.


Керманич авто, попередньо, отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому стегна, і знаходиться у травматологічному відділенні медичного закладу.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору