КВІ
Субота
20
16:06

​На Андрушівщині поліція вилучила наркотики у селянина

Під час поверхневого огляду у жителя одного із сіл району правоохоронці виявили та вилучили рослинну масу, зовні подібну до коноплі. Розпочато кримінальне провадження.

Увечері 9 березня під час профілактичного відпрацювання території обслуговування дільничні офіцери Андрушівського відділення поліції у с. Іванкові звернули увагу на підозрілу поведінку 29-річного місцевого жителя, якого правоохоронці зупинили на одній із сільських вулиць.


Під час поверхневого огляду у нього було виявлено паперовий згорток з подрібненою рослинною масою зеленого кольору, зовні схожою на коноплю. За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої вилучили виявлене та направили суміш на експертне дослідження.


Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ кримінального провадження.


За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору