БЕР
П'ятниця
29
10:19

​На Київщині банда житомирян скоїла напад на пункт обміну валюти. ФОТО

Поліція Київщини затримала групу нападників, які пограбували пункт обміну валют. Ними виявилися троє жителів Житомирщини, віком 30-35 років, які приїхали до столичної області з метою скоєння злочину. Деякі з них вже мали проблеми із законом.

Так, кілька днів тому, у селі Крюківщина Києво-Святошинського району, зловмисники в масках напали на касира пункту обміну валют. Зв’язали жінці руки, відкрито викрали велику суму грошей – понад 300 тисяч гривень, валюту інших зарубіжних країн та зникли у невідомому напрямку.


За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) та одразу розпочали проводити низку необхідних заходів щодо встановлення та затримання нападників.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку поліції Київщини та Києво-Святошинського відділу поліції вийшли на слід злодіїв і затримали їх на території сусідньої Житомирської області та столиці.


При проведенні обшуків за місцем проживання фігурантів поліцейські виявили та вилучили у них речові докази – викрадені гроші, частину яких молодики встигли витратити на власні потреби.

Також вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання автотранспорт, на якому пересувались зловмисники.


Наразі трьом фігурантам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Також поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Київщини, Житомирщини та Києва.

Затримані чоловіки у порядку ст. 208 КПК України на даний час перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Запобіжний захід для них обере суд. Триває слідство.

Вчора

Сторінки:
Нагору