КВІ
Субота
20
03:12

​На літніх канікулах поліцейські Житомирщини продовжують працювати з молоддю

Зустрічі у пришкільних таборах і на загальноміських заходах, екскурсії до поліційних відділків, тематичні бесіди, вікторини та дискусії, - усе це форми літньої роботи правоохоронців із школярами, які нині насолоджуються початком довгожданих тривалих канікул.

– Наша превентивна діяльність не зупинилася, а навпаки, набрала нових обертів, форм і методів. Ювенальні інспектори – часті гості там, де організований масовий відпочинок або дозвілля школярів. Або ж діти приходять до територіальних відділів і відділень поліції на екскурсії, щоб познайомитися з професією правоохоронця. У будь-якому разі ми не забуваємо нагадувати дітлахам про їхню безпеку і закликаємо усіх батьків робити це щодня, - коментує керівник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.


З цікавих вражень від пізнавальної екскурсії до поліційного відділення розпочалися літні канікули для маленьких відпочивальників пришкільних таборрів Мовчанівської загальноосвітньої школи Ружинського району та Лугинської гімназії. Малеча із захватом розглядала техніку, спецзасоби, а найсміливіші приміряли на себе засоби індивідуального захисту поліцейських.


А ювенальні інспектори Новоград-Волинського та Черняхівського територіальних підрозділів поліції самі завітали до пришкільних таборів у своїх районах, де провели з дітлахами правову вікторину і нагадали про правила безпечного відпочинку улітку.


Інспектор ювенальної превенції Ємільчинського відділення поліції взяла участь круглому столі, організованому у залі центральної бібліотеки райцентру за участі її працівників, педагогів та школярів. Дискутували на тему прав та обов’язків дитини. Дружня зустріч закінчилася фото сесією на добру згадку.

Вчора

Сторінки:
Нагору