БЕР
Вівторок
19
06:58

​На Любарщині - смертельна ДТП

У результаті наїзду мікроавтобуса на автодорозі загинув 45-річний житель с. Кириївки. Поліцією розпочато досудове розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 листопада близько 18.15 на 160 км автодороги Біла Церква-Кременець.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Volkswagen Т5», 41-річний житель Вінницької області, здійснив наїзд на пішохода, 45-річного жителя Любарського району, який раптово вибіг на проїзну частину автошляху. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.


Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України триває з’ясування причин та обставин події.


Шановні учасники дорожнього руху! Темна пора доби та складні погодні умови підвищують ризик потрапити у ДТП, у зв’язку з чим поліцейські нагадують як водіям, так і пішоходам про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.


При керуванні транспортними засобами в умовах недостатньої видимості не забувайте про уважність та обережність. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся захисними пристосуваннями (пасками безпеки, мотошоломами тощо), дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість.


Закликаємо пішоходів в умовах недостатньої видимості переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі користуйтеся світлим одягом, використовуйте спеціальні світловідбивні елементи у вигляді нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Подбайте про свою безпеку!

Вчора

Сторінки:
Нагору