БЕР
Вівторок
19
11:47

​На Овруччині поліція розшукала хатню крадійку

8 серпня до правоохоронців звернувся житель с. Великої Чернігівки із повідомленням про крадіжку з його будинку грошей. Поліцейські з’ясували, що до злодіяння причетна односельчанка заявника.

За словами 55-річного чоловіка, крадіжку ймовірно було вчинено увечері 3 серпня. Того дня у нього в будинку перебували гості, після чого він і виявив відсутність у шафі 2 тисяч гривень.


Працівники підрозділу поліції превентивної діяльності провели низку заходів, у тому числі й опитали місцевих жителів, які могли бути свідками чи очевидцями поліції. У результаті встановили, що до вчинення правопорушення причетна 27-річна односельчанка заявника. Жінка визнала свою провину та повідомила, що кошти вже встигла витратити.


Нині у рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) ККУ досудового розслідування триває подальше з’ясування обставин події.


Жінці може загрожувати покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або піврічного арешту, або позбавлення волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре закликають відповідально ставитися до збереження власного майна. Подбайте про надійні сховки для цінних речей. Значні суми коштів бажано зберігати в банківських установах. Не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Укріпіть двері та вікна у власних оселях, підсобних приміщеннях тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору