КВІ
Четвер
25
06:40

​На трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський в ДТП загинуло троє людей

18 листопада у Вінницькій області на автошляху між селами Бродецьке та Жежелів Козятинського району у автопригоді загинули водій автомобіля «ВАЗ 2107» та двоє його пасажирів. Ще одна пасажирка перебуває у реанімації. Аварія сталась близько 14.20 на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

56-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107» не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з відбійником опори залізничного мосту.


У результаті аварії від отриманих травм загинуло подружжя - водій автомобіля та його 55-річна дружина, а також їх односельчанка, 56-річна мешканка с. Бродецьке.


Ще одна пасажира автомобіля, 35-річна дочка водія, госпіталізована у реанімаційне відділення лікарні.


На місці події слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії. Працівникам ГУДСНС довелось звільняти тіла загиблих із деформованого кузова автомобіля.


Причини аварії будуть встановлені в ході досудового розслідування. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).


З початку року на території області сталось 596 автопригод з постраждалими, у яких 115 людей загинули, 807 – травмувались.

Вчора

Сторінки:
Нагору