КВІ
Четвер
18
16:50

​На трасі Житомир – Могилів-Подільський сталася смертельна ДТП

У Вінницькій області 19 серпня неподалік м. Калинівки сталась автопригода, у якій загинув пішохід. Потерпілий йшов по розділовій смузі проїзної частини дороги та потрапив під колеса мікроавтобуса «Mercedes Sprinter».

Аварія сталась близько 5.00 на автодорозі «Житомир – Могилів-Подільський» неподалік в’їзду у Калинівку. Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, 34-річний водій мікроавтобусу «Mercedes Sprinter», житель м. Києва, рухаючись в напрямку смт. Ямпіль, допустив наїзд на чоловіка. У темний час доби потерпілий рухався по розділовій смузі дороги.


За словами водія, він пізно помітив чоловіка у світлі фар. Уникнути наїзду на нього не вдалося. Від отриманих ушкоджень чоловік загинув на місці пригоди. Потерпілим виявився 52-річний житель с. Черепашинці Калинівського району.


Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.


Призначені експертизи.

Вчора

Сторінки:
Нагору