БЕР
П'ятниця
29
01:29

​На вихідних на Житомирщині сталися дві ДТП за участі двоколісників

Вказані дорожньо-транспортні пригоди зареєстровано 28 липня у Житомирському та Попільнянському районах області. Поліція вкотре закликає водіїв двоколісних транспортних засобів бути вкрай уважними та подбати про власну безпеку на дорозі.

Близько 12.15 у с. Троянові Житомирського району зіштовхнулися два мотоцикла. Попередньо, 20-річний місцевий житель, керуючи двоколісником «Loncin», виконуючи маневр розвороту, допустив зіткнення з мотоциклом «Delta» під керуванням 62-річного односельчанина.


У результаті ДТП травми отримав старший із водіїв, його було ушпиталено до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. Також на лікуванні у травматологічному відділенні Житомирської райлікарні перебуває пасажир мотоцикла «Loncin», 31-річний місцевий житель.


Близько 13.10 цього ж дня у с. Парипсах Попільнянського району під колеса автомобіля потрапив велосипедист. Попередньо, водій автомобіля «Mitsubishi Grandis», 39-річний житель Черняхівського району, рухаючись вулицею села, вчинив наїзд на велосипедиста, 24-річного місцевого жителя, який раптово почав переїздити дорогу.


У результаті зіткнення велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до райлікарні.


Шановні водії двоколісників! Поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та сигналізуйте про свої наміри змінити напрям руху знаками, зрозумілими іншим водіям та переконавшись, що це буде безпечно.


Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Вирушаючи у дорогу, одягайте захисні шоломи та зробіть себе помітними у транспортному потоці за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Вчора

Сторінки:
Нагору